Bertyn Seitan Protein Steak Natur en Protein Bloc Natur

 Seitan Protein Steak Natur  Seitan Protein Bloc Natur
  Bestel-Koop-biologische-bertyn-producten-bij-AmanvidaProtein Steak Natur (200g)  Bestel-Koop-biologische-bertyn-producten-bij-AmanvidaProtein Bloc Natur (450g)

 

Seitan Protein Steak Natur en Protein Bloc Natur: ervaar de authentieke seitan Protein Natur. Deze seitan heeft een zachte neutrale smaak met een lekkere bite. Het is een echte smaakkameleon welke je helemaal naar eigen invulling kunt gebruiken. Ideaal als bijvoorbeeld gehakt voor hamburgers, in de spaghetti of als gehaktballetjes, lekker in je eigen marinade, saus in een bouillon of zelfs als toevoeging op je eiwitshake.

De Protein Natur van Bertyn bestaat voor 80% uit speltbloem, een oergraan en één van de meest eiwitrijke graansoorten. Voor de overige 20% is gekozen voor volkoren Oberkulmer Rotkorn speltmeel. 100% biologisch en is gemakkelijk klaar te maken. Lekker en plantaardig.

Te vinden in het koelvak van je natuurwinkel.

Bereiding: Grill of bak 5 min. aan beide zijden. Breng op smaak met specerijen, kruiden of sausen Ook ideaal om samen met jouw smaakmakers tot gehakt te malen. Voor hamburgers en gehaktballetjes.

Inhoud en gewicht

Een verpakking Bertyn seitan Protein Natur steaks bevat 250 g. Een verpakking Bertyn seitan Protein Natur bloc bevat 550 g.

Ingrediënten Bertyn seitan Protein Natur

80% speltbloem*, 20% volkoren speltbloem*, water

*Van biologische oorsprong

Kan sporen bevatten van selderij, mosterd, sesamzaad, noten

Bevat geen: soja, aroma's, smaakversterkers, toegevoegde suiker, zonnebloemolie, koolzaadolie en toegevoegde (chemische) vitaminen.

Bewaren van Bertyn seitan Protein Natur

Donker en koel bewaren bij maximaal 7° C. Tenminste houdbaar tot: zie voorkant verpakking

Gemiddelde voedingswaarde van Bertyn seitan Protein Natur per 100 g

Energie 480 kJ/114 kcal
Vetten 2,31 g, waarvan verzadigde vetzuren 0,7 g
Koolhydraten 2,2 g, waarvan suikers 0,2 g
Vezels 1,16 g
Eiwitten 20,6 g
Zout 0,005 g