Annemarie Postma koos in haar boek “The Sitting Chef” voor seitan van Bertyn

Annemarie Postma - The Sitting Chef en honden

In maart 2015 komt het nieuwe kookboek uit van Annemarie Postma. Genaamd 'The Sitting Chef'. De seitan van Bertyn komt hierin terug. 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom koos Annemarie Postma in “The Sitting Chef” voor seitan van Bertyn ?

Gezonde gerechten voor een zittend leven:

“Het is al lang geleden dat ik seitan recepten gebruikte, omdat ik nooit van de smaak en de beet hield van de meeste seitan merken. Maar deze seitan steak van Bertyn is iets anders en absoluut het proberen waard! Ik bakte de seitan steak aan beide zijden voor ongeveer 5 minuten, daarna sneed ik de seitan steak in smalle reepjes en voegde de reepje seitan toe aan mijn groene salade . Dressing: de traditionele tamari saus van satay tops van Bertyn gemengd met een eetlepel Yakso chilisaus die ik een beetje warm maakte. Gemakkelijk en zeer smakelijke lunch. Ik zal dit gerecht zeker toevoegen aan mijn “The Sitting Chef” healthstyle boek.!”

Niet alleen Annemarie Postma verkiest bertyn seitan als haar liefelingseitan. Ook Ekoplaza, vele biowinkels kiezen voor seitan van Bertyn.

fotograaf Nico Kroon
Eiwitten: Seitan van Bertyn door Annamarie Postma.

Annemarie Postma met seitan van Bertyn seitanmakers: 2 seitan gerechten met satay tops van Bertyn weldra in “The Sitting Chef”

.Annamarie Postma - The sitting Chef voorstander Bertyn authentieke seitanPeace  Annemarie Postma fan authentieke seitan van Bertyn