Ontdek de vernieuwde Seitan Tops van Bertyn

Wij van Bertyn seitan sleutelen constant aan de recepten van onze verschillende soorten en smaken seitan. Beurzen, demonstraties, reviews en spontane reacties geven ons een inkijk in wat men van onze producten vindt, wat men verwacht en wat de ervaringen zijn. Zo hebben wij recent de Teriyaki Protein Tops en de Gula Java Chili Protein Tops nóg lekkerder gemaakt! Nu beschikbaar voor jou in de schappen.

Heerlijke saus bij de Bertyn seitan Tops: minder suiker

Wat we hebben veranderd? De saus behoudt zijn heerlijke, 100% biologische ingrediënten, elk zorgvuldig uitgekozen. Nu zit er echter in de beide uitvoeringen van de Tops 50% minder suiker. Wij merkten dat de smaken van de andere ingrediënten veel beter tot hun recht komen met een kleinere hoeveelheid suiker. De zoetigheid van de kokosbloesemsuiker blijft wel perfect aanwezig.

Formaat verpakking seitan Tops aangepast

Het formaat van de verpakking is bij zowel de Teriyaki Protein Tops als de Gula Java Chili Protein Tops aangepast. Makkelijker in de hand en duurzamer in transport. Er is gekozen voor een versie van 200 gram. De versie van 400 gram komen te vervallen. Deze nieuwe hoeveelheid is ideaal voor een maaltijd voor 2 personen.

Lekkere seitan Tops voor iedere gelegenheid

De Protein Tops van Bertyn zijn heerlijke stukjeseiwitrijke seitan. Combineer de Bertyn Protein Tops met salades, noedels, en rijst. In een wrap of op een taco. Werk af met groenten, geraspte kaas en nacho’s. Bertyn is de lekkerste vlees- en visvervanger.

Video's

De mogelijkheden met de Instant Protein Veganmix – 3x 90 gram Seitanburger van Bertyn zijn (bijna) eindeloos! Bekijk alle video's van onze recepten met deze proteine mix en laat je inspireren om vegetarische (of veganistische) eiwitrijke gerechten te maken voor jou en heel het gezin!

Bekijk alle video's

Inspiratie om te koken met seitan van bertyn

Biologische seitan van Bertyn is gemakkelijk te verwerken in vegetarische gerechten. In klassieke gerechten kan je seitan gebruiken als vleesvervanger. Een vleesvervanger zonder cholesterol, met meer eiwitten dan vlees of vis en met weinig vet. Ideaal op je veggiedag. Op deze Bertyn- website vind je een heleboel recepten voor seitan.

bekijk onze recepten

Seitan recept suggesties

Fondue tempura groenten en seitan in kokosolie

Fondue tempura groenten en seitan in kokosolie

Recept geschikt voor: 4 personen | Moeilijkheid: Gemiddeld | Totale bereiding: 0 minuten |Type: Hoofdgerecht, Vleesvervanger

Bekijk recept
Vegetarische spaghetti Bolognese recept: met vegetarisch gehakt van seitan

Vegetarische spaghetti bolognese met seitan

Recept geschikt voor: 4 personen | Moeilijkheid: Makkelijk | Voorbereidingstijd: 5 minuten | Bereidingstijd: 50 minuten | Totale bereiding: 55 minuten |Type: Hoofdgerecht, Pasta

Bekijk recept
vrolijk gevuld bord met spaghetti van kleurrijke groenten afgewerkt met vijgen en avocado met vork

Spaghetti van groenten met verse vijgen en cashewroom

Recept geschikt voor: 4 personen | Moeilijkheid: Gemiddeld | Voorbereidingstijd: 15 minuten | Bereidingstijd: 10 minuten | Totale bereiding: 25 minuten |Type: Hoofdgerecht, Pasta

Bekijk recept

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Zo ben je als eerst op de hoogte van onze promoties, nieuwe producten en bio tips.

De gegevens die je hier achterlaat worden door ons enkel gebruikt om je per mail, in de vorm van een nieuwsbrief, op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen Bertyn en onze lopende acties. Bertyn vindt jouw privacy en veiligheid belangrijk. Voor onze volledige privacy policy verwijzen we je graag naar ons privacy beleid. We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hierboven op de ja, ik wens de nieuwsbrieven van Bertyn te ontvangen button te klikken ga je akkoord met de verwerking van je gegevens via Mailchimp. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.

Wat fans over bertyn zeggen

Mirjam van Maanen

Kok

“Ik ben net terug gekomen van de week koken voor de groep beginnende yogaleraren. Ik had nog nooit met verse seitan gekookt en bij de ontvangst van dit product voelde ik me er nog erg onwennig over. Totdat ik de simpele beschrijving op de bepakking las en na uitvoering van 2x 5min bakken aan weerskanten kwam er een prachtig product uit de pan waar ik menig cursist mee blij kon maken. We waren verrast over de volle bite en smaak sensatie. Er was na een week koken voor cursisten nog wat over en zo nam ik een deel mee naar huis. Mijn partner heeft er heerlijke rijstwafel burgers met curry, ui, sla, paprika en kiemen van gemaakt. Veel beter dan menig vegetarische burger in de winkel. Het is een heerlijke traktatie!”