Zelfgemaakte seitan burgers met rode bietensap

Ingrediënten voor de seitan burger

Bereiding van de seitan burger in 60 seconden

  1. Maak de seitanmix voor de burgers zoals op de verpakking beschreven.
  2. Verdeel de seitanmix in 3 en maak er 3 porties van.
  3. Neem 1 portie en doe dit in een kom.
  4. Voeg er rode bietensap aan toe in plaats van water (kan ook bouillon zijn, of een andere vloeistof).
  5. Maak er een hamburger van.
  6. Bak de burger in extra vierge olijfolie aan weerskanten.
  7. De andere 2 porties kan je pimpen met andere ingrediënten indien gewenst. Bekijk de full option burger en de basic seitanburger voor meer inspiratie.

Zelfgemaakte seitan burgers in 60 seconden!

Bekijk alle video's

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Zo ben je als eerst op de hoogte van onze promoties, nieuwe producten en bio tips.

De gegevens die je hier achterlaat worden door ons enkel gebruikt om je per mail, in de vorm van een nieuwsbrief, op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen Bertyn en onze lopende acties. Bertyn vindt jouw privacy en veiligheid belangrijk. Voor onze volledige privacy policy verwijzen we je graag naar ons privacy beleid. We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hierboven op de ja, ik wens de nieuwsbrieven van Bertyn te ontvangen button te klikken ga je akkoord met de verwerking van je gegevens via Mailchimp. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.

Wat fans over bertyn zeggen

Fan: Eet het beter

Annemieke

Blogger van de Familie Eet het beter

“De Familie Eet het beter heeft de verschillende smaken uitgebreid getest. Warm, koud, gebakken en zelfs op de barbecue. De structuur en het mondgevoel zijn prima, vergelijkbaar met vlees. Als echte vleeseters is dat het eerste waarop we hebben gelet. Ook de looks van de Seitan is goed. De smaak verschilt per soort –gelukkig maar! Mijn favoriet: de Gula Java Chili Tops en dan gebakken, afgekoeld en door de salade”

Video's

De mogelijkheden met de Instant Protein Veganmix – 3x 90 gram Seitanburger van Bertyn zijn (bijna) eindeloos! Bekijk alle video's van onze recepten met deze proteine mix en laat je inspireren om vegetarische (of veganistische) eiwitrijke gerechten te maken voor jou en heel het gezin!

Bekijk alle video's