Inschrijven nieuwsbrief

Wij verrassen onze klanten graag met exclusieve info en het laatste nieuws. De Bertyn nieuwsbrief gaat over jouw gezondheid. Aangevuld met heerlijke recepten & nuttige tips. Schrijf je daarom nu in voor de Bertyn nieuwbrief, dan houden we je op de hoogte en mis je nooit meer iets. Je gegevens worden veilig bewaard en uitschrijven kan op elk moment.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

* Verplicht
Wat gebeurt er met de gegevens die je ons verstrekt?

De gegevens die je hier achterlaat worden door ons enkel gebruikt om je per mail, in de vorm van een nieuwsbrief, op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen Bertyn en onze lopende acties.

Bertyn vindt jouw privacy en veiligheid belangrijk. Bekijk hier ons volledige privacy beleid.

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw gegevens voor verwerking zullen worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over de privacy beleid van Mailchimp.

 

Reeds verschenen nieuwsbrieven:

Inspiratie om te koken met seitan van bertyn

bekijk onze recepten

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

De gegevens die je hier achterlaat worden door ons enkel gebruikt om je per mail, in de vorm van een nieuwsbrief, op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen Bertyn en onze lopende acties. Bertyn vindt jouw privacy en veiligheid belangrijk. Voor onze volledige privacy policy verwijzen we je graag naar ons privacy beleid. We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hierboven op de ja, ik wens de nieuwsbrieven van Bertyn te ontvangen button te klikken ga je akkoord met de verwerking van je gegevens via Mailchimp. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.