Verkooppunten

   Waar kan je Seitan van Bertyn kopen?

   Seitan producten van Bertyn zijn verkrijgbaar in biowinkels, natuurwinkels, reformzaken en webshops.

   Wij streven ernaar om onze verkooppuntenlijst up-to-date te houden. Wil je er zeker van zijn dat jouw dichtstbijzijnde verkooppunt ook jouw favoriete seitan product in stock heeft? Neem dan contact op met de desbetreffende winkel.

   HET VOLLEDIGE BERTYN AANBOD 24/7 SHOPPEN?
   Dit kan online bij amanvida.eu

   GRATIS VERZENDING VANAF € 59,95
   Voor alle zendingen in NL en BE

   GELD TERUG GARANTIE
   60 dagen ‘Niet tevreden, geld terug’

   Bestel online bij amanvida.eu

   Seitan van Bertyn kopen?

   Seitan kopen? Hou er dan rekening mee dat de seitan van Bertyn een vers product is dat donker en gekoeld bewaard dient te worden.

   Koop je je seitan online in een webwinkel? Dan is het belangrijk dat het product gekoeld blijft. Bijvoorbeeld door een gekoeld transport of verpakt in een Themobox.

   Grote hoeveelheden seitan kopen? Dat kan! De seitan van Bertyn kan je namelijk zonder problemen invriezen en zo enkele maanden bewaren.

   Seitan om een vegetarische maaltijd te maken

   De seitan van Bertyn koop je als bloc, steak, top of gehakt. Daarnaast bieden wij je de keuze tussen spelt en tarwe. De seitan gemaakt van tarwe marineren we met een milde Japanse sojasaus Shoyu ((water, sojabonen, tarwe, zeezout, aspergilus oryzae), gember, laurier en fleur de sel). De seitan gemaakt van spelt marineren we in Tamari sojasaus (water, sojabonen, zeezout, shochu (water, rijst, zeezout, aspergillus oryzae), gember, laurier en zeezout) en bieden we ook aan zonder marinade, zodat je deze kan marineren of gebruiken zoals gewenst.

   Inspiratie om te koken met seitan van bertyn

   bekijk onze recepten

   Schrijf je in op onze nieuwsbrief

   De gegevens die je hier achterlaat worden door ons enkel gebruikt om je per mail, in de vorm van een nieuwsbrief, op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen Bertyn en onze lopende acties. Bertyn vindt jouw privacy en veiligheid belangrijk. Voor onze volledige privacy policy verwijzen we je graag naar ons privacy beleid. We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hierboven op de ja, ik wens de nieuwsbrieven van Bertyn te ontvangen button te klikken ga je akkoord met de verwerking van je gegevens via Mailchimp. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.