Seitan verkooppunten

   Waar kan je Seitan van Bertyn kopen?

   Seitan producten van Bertyn zijn verkrijgbaar in biowinkels, natuurwinkels, reformzaken en webshops.

   Wij streven ernaar om onze verkooppuntenlijst up-to-date te houden. Wil je er zeker van zijn dat jouw dichtstbijzijnde verkooppunt ook jouw favoriete seitan product in stock heeft? Neem dan contact op met de desbetreffende winkel.

   Seitan van Bertyn kopen?

   Seitan kopen? Hou er dan rekening mee dat de seitan van Bertyn een vers product is dat donker en gekoeld bewaard dient te worden.

   Koop je je seitan online in een webwinkel? Dan is het belangrijk dat het product gekoeld blijft. Bijvoorbeeld door een gekoeld transport of verpakt in een Themobox.

   Grote hoeveelheden seitan kopen? Dat kan! De seitan van Bertyn kan je namelijk zonder problemen invriezen en zo enkele maanden bewaren.

   Seitan om een vegetarische maaltijd te maken

   De seitan van Bertyn koop je als bloc, steak, top of gehakt. Daarnaast bieden wij je de keuze tussen spelt en tarwe. De seitan gemaakt van tarwe marineren we met een milde Japanse sojasaus Shoyu ((water, sojabonen, tarwe, zeezout, aspergilus oryzae), gember, laurier en fleur de sel). De seitan gemaakt van spelt marineren we in Tamari sojasaus (water, sojabonen, zeezout, shochu (water, rijst, zeezout, aspergillus oryzae), gember, laurier en zeezout) en bieden we ook aan zonder marinade, zodat je deze kan marineren of gebruiken zoals gewenst.

   Video's

   De mogelijkheden met de Instant Protein Veganmix – 3x 90 gram Seitanburger van Bertyn zijn (bijna) eindeloos! Bekijk alle video's van onze recepten met deze proteine mix en laat je inspireren om vegetarische (of veganistische) eiwitrijke gerechten te maken voor jou en heel het gezin!

   Bekijk alle video's

   Inspiratie om te koken met seitan van bertyn

   Biologische seitan van Bertyn is gemakkelijk te verwerken in vegetarische gerechten. In klassieke gerechten kan je seitan gebruiken als vleesvervanger. Een vleesvervanger zonder cholesterol, met meer eiwitten dan vlees of vis en met weinig vet. Ideaal op je veggiedag. Op deze Bertyn- website vind je een heleboel recepten voor seitan.

   bekijk onze recepten

   Seitan recept suggesties

   Spareribs van Bertyn seitan TAMARI BLOC

   Seitan marinade recept. Heerlijk op de barbecue.

   Recept geschikt voor: 4 personen | Moeilijkheid: Gemiddeld | Voorbereidingstijd: 120 minuten | Bereidingstijd: 10 minuten | Totale bereiding: 130 minuten |Type: Bijgerecht, Marinade

   Bekijk recept
   De heerlijke rode marinade wordt geserveerd met de seitan. Er wordt wat extra kruiden aan toegevoegd

   Spareribs marinade Tex Mex style. Lekkere saus voor seitan met kokosbloesemsuiker

   Recept geschikt voor: 1000 gram | Moeilijkheid: Gemiddeld | Totale bereiding: 0 minuten |Type: Bijgerecht, Hoofdgerecht, Marinade

   Bekijk recept
   Vegetarische spring rolls met seitan van bertyn voor een gezonde maaltijd

   Zomerse springrolls met seitan, komkommer en zwart sesamzaad

   Recept geschikt voor: 4 personen | Moeilijkheid: Gemiddeld | Voorbereidingstijd: 10 minuten | Bereidingstijd: 10 minuten | Totale bereiding: 20 minuten |Type: Lunch, Snack, Tapa & hapje, Voorgerecht, Tapa & hapje, Vleesvervanger

   Bekijk recept

   Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

   Zo ben je als eerst op de hoogte van onze promoties, nieuwe producten en bio tips.

   De gegevens die je hier achterlaat worden door ons enkel gebruikt om je per mail, in de vorm van een nieuwsbrief, op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen Bertyn en onze lopende acties. Bertyn vindt jouw privacy en veiligheid belangrijk. Voor onze volledige privacy policy verwijzen we je graag naar ons privacy beleid. We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hierboven op de ja, ik wens de nieuwsbrieven van Bertyn te ontvangen button te klikken ga je akkoord met de verwerking van je gegevens via Mailchimp. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.