Bertyn seitan besteld via de webshop Amanvida.eu?

Wat te doen met de thermobox? Gebruik zeker deze 6 ideeën om de thermobox te recycleren.

Wist je dat je onze seitan heel gemakkelijk online kunt bestellen? Zo ook via onze officiële Bertyn-webshop Amanvida.eu. Handig, gemakkelijk én met een snelle levertijd. In een paar klikken kun je diezelfde week nog onze heerlijke seitan verwerken in één van je gerechten.

Seitan koel bewaren: ook tijdens het transport

Omdat wij adviseren onze seitan koel te bewaren, is het belangrijk dat de seitan ook gekoeld wordt getransporteerd. Veel webshops gebruiken hiervoor een thermobox. Zo ook onze officiële webshop Amanvida.eu. Wanneer je bij Amanvida.eu seitan bestelt, dan wordt er automatisch een thermobox aan je bestelling toegevoegd. Deze thermobox is niet gratis, maar wel nodig om de versheid van je seitan te kunnen garanderen. Zo kun jij hier optimaal van genieten!

Je thermobox van Amanvida.eu recycleren: opnieuw inzetbaar met deze tips

Op de thermobox zit geen statiegeld en je hoeft deze niet retour te sturen. Hij is helemaal van jou! De thermobox is op vele manieren opnieuw inzetbaar en op een leuke manier te recycleren. Heb je inspiratie nodig? Amanvida.eu kreeg door de jaren heen al heel wat leuke reacties op de thermobox en verzamelde de leukste ideeën. Hieronder zie je de mogelijkheden. Niet gek toch?!

6 ideeën om je thermobox te recycleren.
6 ideeën om je thermobox te recycleren.

Video's

De mogelijkheden met de Instant Protein Veganmix – 3x 90 gram Seitanburger van Bertyn zijn (bijna) eindeloos! Bekijk alle video's van onze recepten met deze proteine mix en laat je inspireren om vegetarische (of veganistische) eiwitrijke gerechten te maken voor jou en heel het gezin!

Bekijk alle video's

Inspiratie om te koken met seitan van bertyn

Biologische seitan van Bertyn is gemakkelijk te verwerken in vegetarische gerechten. In klassieke gerechten kan je seitan gebruiken als vleesvervanger. Een vleesvervanger zonder cholesterol, met meer eiwitten dan vlees of vis en met weinig vet. Ideaal op je veggiedag. Op deze Bertyn- website vind je een heleboel recepten voor seitan.

bekijk onze recepten

Seitan recept suggesties

De heerlijke rode marinade wordt geserveerd met de seitan. Er wordt wat extra kruiden aan toegevoegd

Spareribs marinade Tex Mex style. Lekkere saus voor seitan met kokosbloesemsuiker

Recept geschikt voor: 1000 gram | Moeilijkheid: Gemiddeld | Totale bereiding: 0 minuten |Type: Bijgerecht, Hoofdgerecht, Marinade

Bekijk recept
Caribbean Speltseitan in een krokant jasje gebakken in kokos- en rode palmolie

Caribbean Speltseitan in een krokant jasje gebakken in kokos- en rode palmolie

Recept geschikt voor: 2 personen | Moeilijkheid: Gemiddeld | Bereidingstijd: 30 minuten | Totale bereiding: 30 minuten |

Bekijk recept
recept voor eiwitrijke, koolhydraat arme worst voor op vegan pizza

Snel eiwitrijke, koolhydraatarme worst maken voor op de pizza

Recept geschikt voor: 4 personen | Moeilijkheid: Makkelijk | Voorbereidingstijd: 1 minuten | Bereidingstijd: 24 minuten | Totale bereiding: 25 minuten |Type: Hoofdgerecht, Lunch, Vleesvervanger

Bekijk recept

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Zo ben je als eerst op de hoogte van onze promoties, nieuwe producten en bio tips.

De gegevens die je hier achterlaat worden door ons enkel gebruikt om je per mail, in de vorm van een nieuwsbrief, op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen Bertyn en onze lopende acties. Bertyn vindt jouw privacy en veiligheid belangrijk. Voor onze volledige privacy policy verwijzen we je graag naar ons privacy beleid. We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hierboven op de ja, ik wens de nieuwsbrieven van Bertyn te ontvangen button te klikken ga je akkoord met de verwerking van je gegevens via Mailchimp. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.

Wat fans over bertyn zeggen

Pasquale Tarantino

Fitnessratgeber Pasquale Tarantino

“Bij het maken van seitan is de smaak afhankelijk van de gebruikte specerijen, omdat seitan geen noemenswaardige eigen smaak heeft. Door de beetvaste structuur kan seitan gebruikt worden om te koken en te bakken, op de barbecue of ook gewoon op een pizza. Je kan seitan in de koeling van reform- en natuurvoedingswinkels vinden.” Fitnessworld24.net