Makkelijk vegan recept voor vol-au-vent

Ingrediënten

Bereiding van makkelijk vegan recept voor vol-au-vent

  1. Scheur de oesterzwammen in lange slierten.
  2. Open de verpakking van de seitan, hou nog even de saus apart
  3. Scheur lange slierten uit de seitan steak en bak deze krokant in een pan met een beetje olijfolie
  4. Bak de oesterzwammen ook in een beetje olijfolie en voeg deze toe aan de seitan
  5. Overgiet het geheel met de saus en laat even doorkoken

Tip van Chantal:

Dit makkelijke vegan recept voor vol-au-vent maak je helemaal compleet met (zelfgemaakte) frietjes, vegan mayonaise en een Bouchée à la reine (koekje).

Vegan vol-au-vent maken is super makkelijk!

Een vegan maaltijd op tafel zetten, moeilijk? Nee hoor! Met dit recept zet je super snel een heerlijke vegan maaltijd op tafel. Vol-au-vent wordt traditioneel gemaakt met kip, die wij in dit recept vervangen door onze eiwitrijke seitan! Beter voor jezelf én voor het milieu.

Vegetarische chef Chantal Voets met bord eten in hand

Chantal Voets

De gezonde recepten van Chantal Voets zijn bio, vegetarisch en werelds!Met een doordeweekse bio wereldkeuken kan je nog steeds Bourgondisch eten! Haar gezonde recepten reflecteren een pure keuken met veel groenten en fruit, zonder vlees en vis, met een knipoog naar ecologie (geen plastic!) en fair-trade. De recepten die ze heeft verzameld zijn echt door de jaren heen ontstaan.Of je een vegetariër bent of slechts af en toe eens vegetarisch eet: de recepten van Chantal Voets inspireren.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Zo ben je als eerst op de hoogte van onze promoties, nieuwe producten en bio tips.

De gegevens die je hier achterlaat worden door ons enkel gebruikt om je per mail, in de vorm van een nieuwsbrief, op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen Bertyn en onze lopende acties. Bertyn vindt jouw privacy en veiligheid belangrijk. Voor onze volledige privacy policy verwijzen we je graag naar ons privacy beleid. We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hierboven op de ja, ik wens de nieuwsbrieven van Bertyn te ontvangen button te klikken ga je akkoord met de verwerking van je gegevens via Mailchimp. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.

Wat fans over bertyn zeggen

Barbara Simonsohn

Reiki-Master en auteur van verschillende gezondheidsboeken

“De Bertyn Seitan is verreweg de lekkerste seitan die ik ooit geproefd heb! Proficiat!”

Video's

De mogelijkheden met de Instant Protein Veganmix – 3x 90 gram Seitanburger van Bertyn zijn (bijna) eindeloos! Bekijk alle video's van onze recepten met deze proteine mix en laat je inspireren om vegetarische (of veganistische) eiwitrijke gerechten te maken voor jou en heel het gezin!

Bekijk alle video's