Eiwitrijke balletjes in tomaten saus, de beste ooit

Ingrediënten voor balletjes in tomatensaus

Bereiding van vegan balletjes in tomatensaus

  1. Doe de inhoud van het zakje in een kom, voeg er de bladpeterselie en ui aan toe.
  2. Goed mengen, vervolgens 120 à 150 ml water toevoegen.
  3. Het geheel kort kneden totdat je een bol deeg hebt.
  4. Verdeel het deeg in 6 à 7 balletjes (niet kneden!) en bak deze in extra vierge olijfolie in de pan op een zacht vuurtje.
  5. Zorg dat ze mooi bruin worden aan alle zijden.
  6. Voeg je favoriete tomatensaus (of saus naar keuze) toe en laat de balletjes verder garen in de saus.
  7. Werk af met bladpeterselie.

Smakelijk!

Eiwitrijke balletjes in tomaten saus, de beste ooit in 60 seconden!

Bekijk alle video's

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Zo ben je als eerst op de hoogte van onze promoties, nieuwe producten en bio tips.

De gegevens die je hier achterlaat worden door ons enkel gebruikt om je per mail, in de vorm van een nieuwsbrief, op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen Bertyn en onze lopende acties. Bertyn vindt jouw privacy en veiligheid belangrijk. Voor onze volledige privacy policy verwijzen we je graag naar ons privacy beleid. We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hierboven op de ja, ik wens de nieuwsbrieven van Bertyn te ontvangen button te klikken ga je akkoord met de verwerking van je gegevens via Mailchimp. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.

Wat fans over bertyn zeggen

Miki Duerinck & Kristin Leybaert

koks bij de vegetarische kookstudio en auteurs van 4 vegetarische kookboeken, Gent

“Zullen we met de meeste vleesvervangers nooit de wereld bekeren, één product stemt beslist hoopvol: de ambachtelijk geproduceerde seitan op basis van Manitoba tarwe en shoyusaus, zoals die geproduceerd wordt door Bertyn. Hij verenigt de twee kwaliteiten die noodzakelijk zijn om terecht de naam ‘vleesvervanger’ te dragen: hij is puur natuur en erg lekker. Hij is te koop in de natuurvoedingswinkel, vacuum verpakt als seitan steak, seitan suprême of ‘in bloc’. De bereiding is makkelijk: je bakt, stooft of gaart de seitan in een wip want je zit nooit met lange gaartijden. Voortaan heeft geen enkel restaurant nog een geldig excuus om geen degelijk vegetarisch gerecht op de kaart te zetten”

Video's

De mogelijkheden met de Instant Protein Veganmix – 3x 90 gram Seitanburger van Bertyn zijn (bijna) eindeloos! Bekijk alle video's van onze recepten met deze proteine mix en laat je inspireren om vegetarische (of veganistische) eiwitrijke gerechten te maken voor jou en heel het gezin!

Bekijk alle video's