3 Vegan eiwitrijke seitan burgers maken in 60 seconden

Ingrediënten voor vegan eiwitrijke burgers

Bereiding van vegan burgers in 60 seconden!

  1. Doe de instant protein veganmix in een grote kom.
  2. Voeg 120 à 150 ml water toe en maak er een homogene massa van.
  3. Verdeel de seitan in 3 en vorm 3 burgers.
  4. Leg de burgers in de pan, druk ze aan met een spatel en bak ze aan weerszijden in extra vierge olijfolie.

Vegan burgers in 60 seconden! Bekijk de video.

Bekijk alle video's

Tip van Serge:

Met onze nieuwe Instant Protein Veganmix – 3x 90g Seitanburger kan je alle kanten op. Je kan niet enkel 3 basic burgers maken, maar ook balletjes in tomatensaus, vegan doner kebab, seitan rol en nog veel meer! Laat je inspireren door onze recepten met de Instant Protein Veganmix – 3x 90g Seitanburger.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Zo ben je als eerst op de hoogte van onze promoties, nieuwe producten en bio tips.

De gegevens die je hier achterlaat worden door ons enkel gebruikt om je per mail, in de vorm van een nieuwsbrief, op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen Bertyn en onze lopende acties. Bertyn vindt jouw privacy en veiligheid belangrijk. Voor onze volledige privacy policy verwijzen we je graag naar ons privacy beleid. We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hierboven op de ja, ik wens de nieuwsbrieven van Bertyn te ontvangen button te klikken ga je akkoord met de verwerking van je gegevens via Mailchimp. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.

Wat fans over bertyn zeggen

Fan: Alexander

Alexander Gershberg

chef-kok bij VEGAN SUNDAYS, catering en evenementenbedrijf

“De seitan is erg lekker! Eén van de lekkerste die ik heb geprobeerd. De textuur is perfect. Die met de chili was uitzonderlijk goed. MMMM…lekker!” vegansundays.com

Video's

De mogelijkheden met de Instant Protein Veganmix – 3x 90 gram Seitanburger van Bertyn zijn (bijna) eindeloos! Bekijk alle video's van onze recepten met deze proteine mix en laat je inspireren om vegetarische (of veganistische) eiwitrijke gerechten te maken voor jou en heel het gezin!

Bekijk alle video's