chili protein tops 20160620 2043252093Gula Java Chili Protein Tops

Beleef een magisch moment met de Gula Java Chili Protein Tops. De heerlijke saus is een mix van Gula Java kokosbloesemsuiker met een vleugje kokos-, olijf- en rode palmolie en exotische kruiden. Uniek van smaak. Doortastend, zoet en licht pittig. 100% biologisch en natuurlijk.

De saus is gemaakt met pure en biologische ingrediënten. Kokosbloesemsuiker, kurkuma, kaneel, laurier en tamari om er slechts enkele van te noemen. Het geheel vormt een licht pittige en zoete chili saus. De stukjes seitan liggen hier al in heerlijk in te marineren waardoor de smaak optimaal is.

Bestel-Koop-biologische-bertyn-producten-bij-AmanvidaGula Java Chili Protein Tops (200g)

 

Kokosbloesemsuiker in de Bertyn seitan Gula Java Chili Protein Tops

De seitan die is gebruikt voor het maken van de seitan Tops is 100% biologisch. De seitan wordt gemaakt van speltbloem en Oberkulmer Rotkorn. De laatste is een oerras die nooit is doorveredeld met andere graanachtigen. Puur van vorm.

De bereiding van Bertyn seitan Gula Java Chili Protein Tops

Wil je de Gula Java Chili Protein Tops uitproberen? Gebruik ze in een lekkere wrap, in een taco, met wat gewokte rijst, samen met quinoa en wokgroenten of als vulling voor een loempia. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk hier recepten met de Bertyn seitan Gula Java Chili Tops.

De Bertyn seitan Gula Java Chili Protein Tops zijn in een handomdraai te bereiden. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch. Je kunt de Gula Java Chili Protein Tops in een paar minuten zachtjes opwarmen in de pan. Roer regelmatig door en serveer wanneer de Tops door en door warm zijn.