Een score van 99,22% voor Bertyn van het IFS voor voedselveiligheid

IFS Food certificaat van Bertyn

Groot feest bij Bertyn! Op 27 januari ’20 hebben we het IFS Food certificaat ontvangen. De bijna foutloze beheersing van de beheerspunten, de buitengewone betrokkenheid en sublieme voorbereiding van de collega’s hebben voor een spetterende score van maar liefst 99,22% gezorgd.

Wat is het IFS certificaat?

IFS staat voor International Featured Standards. De IFS Food certificering is een standaard op het gebied van voedselveiligheid. Binnen de IFS wordt gewerkt met vier “knock-out-criteria”. Wanneer er niet wordt voldaan aan een van deze criteria, wordt de leverancier automatisch niet gecertificeerd. De criteria zijn:

Op bovenstaande punten scoorde Bertyn uitmuntend!

Om het IFS Food certificaat te behouden zal er elk jaar een nieuwe audit plaatsvinden. Dit is voor ons een extra motivatie om de lat hoog te houden!

Video's

De mogelijkheden met de Instant Protein Veganmix – 3x 90 gram Seitanburger van Bertyn zijn (bijna) eindeloos! Bekijk alle video's van onze recepten met deze proteine mix en laat je inspireren om vegetarische (of veganistische) eiwitrijke gerechten te maken voor jou en heel het gezin!

Bekijk alle video's

Inspiratie om te koken met seitan van bertyn

Biologische seitan van Bertyn is gemakkelijk te verwerken in vegetarische gerechten. In klassieke gerechten kan je seitan gebruiken als vleesvervanger. Een vleesvervanger zonder cholesterol, met meer eiwitten dan vlees of vis en met weinig vet. Ideaal op je veggiedag. Op deze Bertyn- website vind je een heleboel recepten voor seitan.

bekijk onze recepten

Seitan recept suggesties

klaargemaakte vleesvervanger seitan met een korst van noten en kokos op een wit bord met een groen slaatje en tomaatjes

Seitan steak met notencrumble korst

Recept geschikt voor: 4 personen | Moeilijkheid: Gemiddeld | Voorbereidingstijd: 10 minuten | Bereidingstijd: 15 minuten | Totale bereiding: 25 minuten |

Bekijk recept
De heerlijke spiesjes met papaya en de seitan gegrild op de barbecue

Tropische barbecue spiesjes recept met seitan en papaya

Recept geschikt voor: 8 personen | Moeilijkheid: Gemiddeld | Voorbereidingstijd: 10 minuten | Bereidingstijd: 15 minuten | Totale bereiding: 25 minuten |

Bekijk recept
Manitoba Seitan Burger

Manitoba Seitan Burger

Recept geschikt voor: 4 personen | Moeilijkheid: Gemiddeld | Totale bereiding: 0 minuten |

Bekijk recept

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Zo ben je als eerst op de hoogte van onze promoties, nieuwe producten en bio tips.

De gegevens die je hier achterlaat worden door ons enkel gebruikt om je per mail, in de vorm van een nieuwsbrief, op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen Bertyn en onze lopende acties. Bertyn vindt jouw privacy en veiligheid belangrijk. Voor onze volledige privacy policy verwijzen we je graag naar ons privacy beleid. We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hierboven op de ja, ik wens de nieuwsbrieven van Bertyn te ontvangen button te klikken ga je akkoord met de verwerking van je gegevens via Mailchimp. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.

Wat fans over bertyn zeggen

Fan: Reine

Reine

Blogger op groeneprinses.be

“Koop altijd seitan van uitstekende kwaliteit. Wat je in de doorsnee supermarkt vindt, is vaak maar een taai goedje. Seitan moet mals van textuur zijn. In biowinkels vind je lekkere seitan (ik noem niet graag merken, maar die van Bertyn is heel goed)” groeneprinses.be